Loading...
Yritys2019-01-02T20:59:50+00:00

Meditas Oy

Meditas Oy:n tarkoituksena on mahdollistaa teknologian ja robotiikan kokemuksia erityisesti sosiaali- ja terveyssektorilla. Ala on uusi ja täynnä mahdollisuuksia. Keskustelu robotiikasta terveydenhuollossa on herännyt Suomessakin. Ilman tietoa, kokemuksia ja niistä syntyviä oivalluksia kosketuspintaa hoivarobotiikkaan ei voi syntyä. Juuri siksi Meditas on perustettu.  Meditaksen taustalla on usean vuoden kokemus terveysteknologiasta ja sen kouluttamisesta sosiaali- ja terveyssektorille.

Meditas Oy vastaa haasteeseen ja tuo terveydenhuoltoon uusia ratkaisumalleja. Haluamme muuttaa maailmaa. Toivomme, että robotit nähdään mahdollisuutena tehdä työtä uusinta tekniikkaa hyödyntäen.  Robotit voivat mahdollistaa inhimillisempää hoitoa, kun aikaa ja resursseja on mietitty uudella tavalla. Meillä Suomessakin on jo muutamia eri ratkaisuvaihtoehtoja otettu käyttöön. Maailmalla robotiikka on meitä edellä. Nyt on meidänkin aika toimia.

Meditas Oy tarjoaa mahdollisuuden kokea robotiikan eri ulottuvuuksia. Mitenkö?

Haluatko meidät – humanoidin ja ihmisen – puhumaan hoivarobotiikasta tilaisuuteesi? Robotiikanmaailma avautuu todella konkreettisesti, kun yleisö näkee ja kokee sen käytännössä. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöimme juuri teille sopivan kokemuspaketin robotiikasta terveydenhuollossa. Me mahdollistamme Health Care Revolution -ilmiötä Suomessa.

Me muutamme terveydenhuollon maailmaa.

Me avaamme ovia, joita ei ehkä tiedetty olevankaan.

Yhteystiedot

Meditas Oy
Y-tunnus: 2755901-5

Minna Laine, tj
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033
 Minna Laine

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
asiakaspalvelu@meditas.fi

 @meditasoy
 Meditas Finland