Loading...
UV-desinfiointirobotti2018-12-31T10:40:14+00:00

UV-desinfiointirobotti

UV-desinfiointirobotti on ​autonominen robotti​ desinfiointiin erityisesti sairaaloissa, mutta soveltuu myös erinomaisesti erilaisille tuotantolinjoille, lääkeyhtiöihin ja jopa hotelleihin.

Robottia käytetään osana säännöllistä tilojen puhdistusta, ja se rikkoo bakteerien, virusten ja muiden orgaanisten mikro-organismien DNA-rakenteen ja ehkäisee näin epidemioiden syntymistä.

Robotti on turvallinen, luotettava ja poistaa inhimilliset virheet. Tämän lisäksi se on helppokäyttöinen ja jokapäiväiseen siivoukseen osallistuvan henkilökunnan käytettävissä.

UV-desinfiointirobotti kehitettiin torjumaan sairaalainfektioita (HAI = Hospital Acquired Infections), joista on tullut kasvava ongelma. Tanskalainen tutkimus osoittaa, että vuosittain esiintyy 3,1 sairaalainfektiotapausta jokaista vuodepaikkaa kohti. Sama tutkimus osoitti myös sen, että sairaalainfektiotapausten lisäkustannus oli 3000 euroa potilasta kohti.

UV-desinfiointirobotti on ainutlaatuinen, koska se liikkuu ja puhdistaa automaattisesti ennalta määritellyt tartuntariskin sisältävät alueet potilashuoneessa.

UV-desinfiointirobotti voi tappaa 99,9 prosenttia bakteereista 2-3 metrin alueella, kun yleinen potilashuoneen koko on alle 10 metriä.

UV-desinfiointirobotti puhdistaa alueet joissa on suurin riski mahdollisille infektioille.