Loading...
Moto Tiles -liikuntalaatat2019-05-17T16:05:38+00:00

Moto Tiles -liikuntalaatat

Moto Tiles liikuntalaatat on uusi innovatiivinen hyvinvointiteknologia tuote motoriikan ja liikkuvuuden kehittämiseen – niin ikäihmisille, kuntoutujille kuin kaikille ikään katsomatta, jotka haluavat ylläpitää ja luoda aktiivista elämäntapaa.

Moto Tiles on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa vastaamaan haasteisiin, joita vaikkapa ihmisten ikääntyminen tuo tullessaan.

Moto Tilesin käyttö on helppoa. Paketti sisältää kymmenen laattaa, latausyksikön ja tabletin. Laitteita on myös helppo kuljettaa ja säilyttää. Laatat ovat tanskalaista muotoilua – yksinkertaisia, toimivia ja tyylikkäitä.

Ja sitten pelaamaan! Laatat voi asettaa lattialle haluttuun järjestykseen – liittämällä ne toisiinsa tai täysin erilleen. Kun kaikki laatat on kytketty päälle, käynnistetään Moto App -ohjelma tabletilta ja valitaan peli. Nyt voi kisa alkaa!

Yksinkertaisuudessaan Moto Tiles sisältää erilaisia harjoituksia ja pelejä, joita pelataan koskettamalla jalalla laattoja, joissa on kosketusanturi. Laattojen ledivaloja käytetään myös pelin indikaattorina. Laatat ovat omia yksiköitään, eli pelialustat voivat olla lähes minkä mallisia tahansa.

Moto Tilesiin voi luoda käyttäjiä, joiden pelituloksia ja kehitystä seurataan pitkällä aikavälillä, vaikka lääkärien, hoitajien tai kuntouttajien toimesta. Tutkimusten mukaan Moto Tilesin käyttö parantaa huomattavasti erityisryhmien tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa ja motoriikkaa jo pienillä viikottaisilla harjoituksilla.

Kansantalouden kannalta Moto Tilesin käyttö toisi merkittäviä säätöjä vaikkapa ikääntyvien kansalaisten pitämiseksi liikuntakykyisinä mahdollisimman pitkään.

Ja ennen kaikkea – Moto Tiles on hauska ja innostava tuote, joka tuo elämäniloa kaikenikäisille.

Asiakkaat kertovat

Olen henkisesti piristynyt paljon, olen oikein odottanut tätä harjoittelua.

Olen ollut 30 vuotta mukana erilaisissa ryhmissä ja kaikkea kokeillut, tämä on paras.

Pystyin jättämään rollaattorin pois ja vaihtamaan keppiin, kun sain varmuutta liikkumiseen.

Kävelymatkani on pidentynyt, pystyin ennen kävelemään 25 metriä nyt menee jo 50 metriä.

Your Content Goes Here

MOTO TILES saavutuksia

Product Innovation of the Year at the Asia Pacific Eldercare Innovation Awards

Moto tiles on voittanut  7th Eldercare Innovation Awards 2019  tapahtumassa  kategorian INNOVATION OF THE YEAR- DEMENTIA SOLUTION. Kilpailu- ja palkintojenjako tapahtuma tunnetaan myös nimellä  ”vanhustenhoitoalan Oscarit”.

Lue lisää:
http://www.playware.elektro.dtu.dk/news/2019/05/playware-wins-at-the-asia-pacific-eldercare-innovation-awards?id=14cdde9c-288b-4759-befd-e8e63ae295ff

Mediatiedostot

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yhteystiedot