Loading...
Moto Tiles -liikuntalaatat2020-01-17T08:27:33+00:00

Moto Tiles -liikuntalaatat

Moto Tiles liikuntalaatat on uusi innovatiivinen hyvinvointiteknologia tuote motoriikan ja liikkuvuuden kehittämiseen – niin ikäihmisille, kuntoutujille kuin kaikille ikään katsomatta, jotka haluavat ylläpitää ja luoda aktiivista elämäntapaa.

Moto Tiles on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa vastaamaan haasteisiin, joita vaikkapa ihmisten ikääntyminen tuo tullessaan.

Moto Tilesin käyttö on helppoa. Paketti sisältää kymmenen laattaa, latausyksikön ja tabletin. Laitteita on myös helppo kuljettaa ja säilyttää. Laatat ovat tanskalaista muotoilua – yksinkertaisia, toimivia ja tyylikkäitä.

Ja sitten pelaamaan! Laatat voi asettaa lattialle haluttuun järjestykseen – liittämällä ne toisiinsa tai täysin erilleen. Kun kaikki laatat on kytketty päälle, käynnistetään Moto App -ohjelma tabletilta ja valitaan peli. Nyt voi kisa alkaa!

Yksinkertaisuudessaan Moto Tiles sisältää erilaisia harjoituksia ja pelejä, joita pelataan koskettamalla jalalla laattoja, joissa on kosketusanturi. Laattojen ledivaloja käytetään myös pelin indikaattorina. Laatat ovat omia yksiköitään, eli pelialustat voivat olla lähes minkä mallisia tahansa.

Moto Tilesiin voi luoda käyttäjiä, joiden pelituloksia ja kehitystä seurataan pitkällä aikavälillä, vaikka lääkärien, hoitajien tai kuntouttajien toimesta. Tutkimusten mukaan Moto Tilesin käyttö parantaa huomattavasti erityisryhmien tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa ja motoriikkaa jo pienillä viikottaisilla harjoituksilla.

Kansantalouden kannalta Moto Tilesin käyttö toisi merkittäviä säätöjä vaikkapa ikääntyvien kansalaisten pitämiseksi liikuntakykyisinä mahdollisimman pitkään.

Ja ennen kaikkea – Moto Tiles on hauska ja innostava tuote, joka tuo elämäniloa kaikenikäisille.

Tässä Moto Tileisn kehittäjän Henrik Hautop Lundin terveiset vuodelle
2020:

The past year, 2019, was a fantastic year for the Moto Tiles winning four prestigious international awards.

These include The Most Outstanding Healthcare Innovator in the World in 2019′ at The Global Over 50s Housing/Healthcare Awards in London, the Asia-Pacific Eldercare Innovation Award 2019 in Singapore for Innovation of the Year – Dementia solution, and the SilverEco and Ageing Well
International Award in Tokyo, and Best Senior Care and Rehabilitation – Northern Europe for the Moto Tiles at the 2019 Global Health and Pharma
Technology Awards.

This adds to the Hitachi Brain Science Award for the Moto Tiles, and the Product Innovation of the Year at the Asia-Pacific Eldercare Innovation
Awards in 2018. We are most honored that 2019 gave such an immense global recognition to the Moto Tiles for the advances that they bring to seniors physical and cognitive wellbeing.

In 2020, we will strive to bring these advances to seniors globally, so that even more seniors can become happy being physical and cognitive
well. 2020 will bring the technology advance of using AI and Big Data on the Moto Tiles to provide detection of health risks among the seniors and to provide automatically generated personalized training protocols, which match the capabilities and challenges of the individual senior.

Henrik Hautop Lund
Most Outstanding Healthcare Innovator in the World, Globals Awards, London, 2019
Professor, Ph.D., Technical University of Denmark
President, Entertainment Robotics
www.moto-tiles.com

Moto Tiles -kehittäjä Henrik Hautop Lundin terveiset vuodelle 2020

Asiakkaat kertovat

Olen henkisesti piristynyt paljon, olen oikein odottanut tätä harjoittelua.

Olen ollut 30 vuotta mukana erilaisissa ryhmissä ja kaikkea kokeillut, tämä on paras.

Pystyin jättämään rollaattorin pois ja vaihtamaan keppiin, kun sain varmuutta liikkumiseen.

Kävelymatkani on pidentynyt, pystyin ennen kävelemään 25 metriä nyt menee jo 50 metriä.

Your Content Goes Here

MOTO TILES saavutuksia

Product Innovation of the Year at the Asia Pacific Eldercare Innovation Awards

Moto tiles on voittanut  7th Eldercare Innovation Awards 2019  tapahtumassa  kategorian INNOVATION OF THE YEAR- DEMENTIA SOLUTION. Kilpailu- ja palkintojenjako tapahtuma tunnetaan myös nimellä  ”vanhustenhoitoalan Oscarit”.

Lue lisää:
http://www.playware.elektro.dtu.dk/news/2019/05/playware-wins-at-the-asia-pacific-eldercare-innovation-awards?id=14cdde9c-288b-4759-befd-e8e63ae295ff

Mediatiedostot

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yhteystiedot