Loading...
Memoride2019-05-04T09:51:27+00:00

Memoride

LIIKE on Avaintekijä terveeseen ikääntymiseen.

MEMORIDE- muistojen pyörä on virtuaaliohjelmisto, joka mahdollistaa paluun katselemaan lapsuuden maisemia muistellen – ja samalla kuntoillen.

Me Meditas Oy:ssä haluamme tarjota mielekkäitä fyysisiä aktiviteetteja pitääksemme ikääntyneet hyväkuntoisina ja mieleltään virkeinä. Tähän uudet teknologian sovellukset tarjoavat loistavia työkaluja.

MEMORIDE – UUSI TUOTE SUOMESSA

Memoride ohjelmiston käyttäminen on helppoa.

Siirryt eteenpäin muistojen osoitteissa tai tutustut paikkoihin, joissa olet aina halunnut käydä, ainoastaan polkemalla omalla kuntopyörällä … Juuri tämä on yksinkertainen logiikka Memoride ohjelman takana…

Memoriden teknologia yhdistää perinteisen kuntolaitteen ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston, jonka avulla käyttäjät voivat kokea ainutlaatuisia tunteita. Internetin ansiosta he voivat nyt seurata polkupyöräreittejä, jotka ovat tuttuja lapsuudesta tai vaikkapa vierailla sellaisissa eksoottisissa kohteissa, joista he ovat aikaisemmin nähneet vain valokuvia. Usein he haluavat käydä katsomassa myös lapsiensa kotikaupunkeja tai muiden sukulaisten kotimaisemia.

Tärkeää on, että heistä tulee innostuneita osallistujia mielekkääseen liikkumiseen, joka parantaa heidän elämänlaatuaan. Ryhmäharjoittelussa yhden polkiessa muut pääsevät samalle virtuaalimatkalle ja tarinat saavat uusia kuulijoita ja synnyttävät taas uusia tarinoita.

Yksinäisyys saa uuden lääkkeen, liikkeen.

Memoridessa mukana tuleva tabletti toimii ohjauspaneelina. Tabletti pysyy telineen ansiosta käden ulottuvilla ohjaussarvessa ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää halutessaan myös omaa profiiliaan. Käyttäjä voi joko valita oman reitin, käyttäen nuolia tien risteyksissä tai seurata ennalta ohjelmoituja reittejä (esim. kaupunkimaisema-, vuoristo-, ranta- tai nähtävyysreitti) Näin pyöräretki voi näin halutessaan olla joka kerta uusissa maisemissa. Tabletin kautta voi karttaa näppäämällä valita mihin suuntaa halutaan kääntyä. Myös toinen henkilö voi kätevästi ohjata pyöräilijän reittiä tabletilta.

Memoride ohjelmisto varmistaa, että käyttäjilläsi on tasainen, henkilökohtainen, optimaalinen ja haastava käyttäjäkokemus. Liiketunnistin mittaa käyttäjän rytmiä. Anturi on liitetty langattomasti tablettiin, jossa liike käsitellään henkilökohtaiseksi reitiksi.

Mikäli käyttäjän toimintakyky on laskenut ja polkemistahti on verkkainen, voidaan käyttää ns. ”taksimoodia” jossa päästään liikkumaan kartalla vaikka polkemistahti on hidas. Silti oman kotitalon maiseman voi saavuttaa, ja onnistumisen tunne nostaa mielialaakin.

Memoride – muistojen pyöräpakettiin kuuluu

-Tabletti, jossa Memoriden suomenkielinen ohjelmisto on valmiina
-Tablettipidike, jolla tabletin voi näppärästi siirtää teillä valmiina olevaan kuntopyörään, käsipyörään tai Motomediin.
-Liikesensori asennetaan polkimeen tarranauhalla ja se voidaan kätevästi siirtää eri laitteisiin.
-Näytönohjain, jolla virtuaalimaisemakuva saadaan halutessa isommalle ruudulle.

Valmiina tulee olla:

– Wifi-yhteys
– kuntopyörä, käsipyörä, juoksumatto tai Motomed-laite
– hyvänä lisänä toimii iso TV/tai muu näyttö, johon kuva voidaan siirtää, jotta kokemus maisemista vahvistuu

Käyttäjä voi kierrellä yli kymmenessä maassa täysin vapaasti*
Yli 10 000 kuvaa ladataan päivittäin *
Yli 1.000 reittiä ajetaan kuukausittain *

* Käyttäjän tiedot syyskuu 2017

Lisätietoja tuotteesta on englanniksi päämiehen sivuilla osoitteessa www.memoride.eu.

Mediatiedostot

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yhteystiedot