Skip to main content

Noonee

Chairless Chair – tuoliton tuoli

NooNee on exoskeleton ratkaisu, joka on suunniteltu ehkäisemään selälle haitallisia asentoja. Se tukee ryhtiä ja mahdollistaa työskentelyn selkä suorana istuma-asennossa työskenneltäessä.

Lue lisääOta yhteyttä

Mihin Nonee on tarkoitettu?

Nooneen avulla voit vaihtaa helposti työasentoa istumisen, seisomisen ja kävelyn välillä. Istumalla aktiivisesti tuolittomalla tuolilla selkä- ja reisilihakset vahvistuvat selkärangan ollessa suorempana ja paine nikamien välilevyissä sekä polvissa helpottuu. Tämä mahdollistaa sen, että kumarista työasennoista voi tulla kivuttomampia. Testaa tuoliton tuoli työssäsi, jossa on kuormitusta selän alueelle ja tunnet nopeasti positiiviset vaikutukset

Miten Noonee toimii?

Nooneen pukeminen on nopeaa ja kestää vain 30 sekuntia, laitteen pois päältä ottaminen tapahtuu vieläkin nopeammin. Liikkuminen on sujuvaa ja exoskeleton kulkee käyttäjän mukana helposti kiinnitettävien remmien avulla. Istuimen korkeuden voi säätää yksilöllisesti. Tuoliton tuoli on puettavissa erilaisiin vartalotyyppeihin ja sitä voi käyttää esim. turvakenkien kanssa.

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä