Skip to main content

Japet Medical -motorisoitu tukiranka

Japet - tukiranka helpottaa selkäkipua ja parhaimmillaan palauttaa työkyvyn.

Ota yhteyttä

Mikä on Japet Medical -motorisoitu tukiranka?

Japet Medicalin motorisoitu tukiranka on suunniteltu tukemaan kehon luontaisia liikkeitä: sen kanssa voi kävellä, taivutella ja polvistua

Japetin lannerangan painetta helpottava ja lihaksia aktivoiva tukiranka on erityisen hyödyllinen niille työntekijöille, joilla on selkäoireisiin liittyviä poissaoloja tai työn tekeminen on hankaloitunut selkävaivoista johtuen. Tuotetta voidaan käyttää myös suojaamaan ja tukemaan selkää kuormittavissa vaiheissa ennaltaehkäisevästi. Ranskasta saatujen palautteiden perusteella erityisen tyytyväisiä ovat ne henkilöt, jotka ovat kärsineet selkävaivasta ja kokeneet sen rajoittavana ja elämänlaatuun vaikuttavana.

Japet tukirangan edut

Laskemalla lannenikamaan kohdistuvaa painetta, 75 % eksoskeletonin käyttäjistä tuntee välittömän kivunlievityksen.

Motorisoitu tukiranka tuo parhaimmillaan helpotuksen selkäkipuun ja palauttaa työkyvyn.

Soita, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen ”ota yhteyttä” kohta. Jutellaan ensin etänä ja sovitaan juuri teille sopiva tapa kokeiluun.

Ota yhteyttä

Kenelle Japet on tarkoitettu?

Japet Medicalin robotti tukirangasta on jo laajasti käyttökokemuksia mm. logistiikan, kokoonpanon ja rakennusteollisuuden aloilla sekä elintarvikealalta sekä hoivasektorilta.

Kuinka se toimii?

Motorisoitu tukiranka toimii ladattavilla akuilla, jotka mahdollistavat rangan tuen ja antavat pienen vedon lannerankaan säilyttäen kuitenkin selän toiminnan ja liikkuvuuden. Tutkimusten perusteella lihasten aktivaatiotaso säilyy, vaikka laite tukee rankaa ulkopuolelta. Patentoitu teknologia vähentää kipua ja mahdollistaa lihasten vahvistamisen selkäkivusta huolimatta.

Laite on erittäin helppokäyttöinen. Sen asettaminen selän ympärille kestää alle minuutin. Laitteessa on neljä voimakkuustasoa, joilla vaikutetaan lannerankaan venyttävästi ja tukien.

Japet Medicalin Atlas on CE merkitty lääkinnällinen laite ja perustuu tutkimustietoon.

Lue käyttäjien palautteitaTutustu tieteellisiin tutkimuksiinValmistajan sivuille

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä