Skip to main content

Hapo MS

Hapo MS on kevyt, passiivinen ja jousiavusteinen puettava exoskeleton, joka antaa tukea yläraajojen ja hartiaseudun lihaksiin niissä työtehtävissä, joissa tehdään fyysisesti vaativia ja toistuvia tehtäviä keskikorkeudella.

Lue lisääOta yhteyttä

Mihin Hapo MS on tarkoitettu?

Hapo MS on tarkoitettu kaikkiin sellaisiin töihin, jotka vaativat toistuvia nostoja ja siirtoja edessä sijaitseville esineille. Esimerkiksi laatikoiden siirto ja laboratoriotyöntekijöiden staattiset työvaiheet. Se on suunniteltu kaikkiin töihin, joissa työtehtävät tapahtuvat pystysuunnassa 0°-135° ja  vaakasuunnassa 0°-180° välillä. Työntekijä voi kuitenkin säilyttää käsien suuren liikkumisvapauden. Se antaa tukea myös niille henkilöille, jotka työkuvaan kuuluu toistuvaa esineiden käsittelyä käsivarret edessä.

Miten Hapo MS toimii?

Hapo MS tukee yläraajoja, hartioita ja kyynärpäitä. Se edistää hyvää ryhtiä, vähentää hartioiden ja kyynärpäiden rasitusta kaksoistuen (olka-kyynärvarsi) avulla ja auttaa selkälihaksia suoristamaan ylävartaloa.

Hapo MS on kevyt ja helppokäyttöinen. Sen kokonaispaino on vain 1,3 kg. Laite puetaan kuin reppu ja sen pukeminen kestää vain 5 sek. Laite mahdollistaa suuren liikkumisvapauden. Käyttäjä voi istua, kävellä, kyykistyä jne.

Esimerkkejä toimialoista, joihin Hapo MS soveltuu: elintarviketeollisuus, kaupan ala, rakennusala, maatalous, hitsaustyöt, kokoonpano- ja asennustyöt, maalaustyöt, vaatetusala jne.

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä