Skip to main content

EOLIS Air Manager

EOLIS Air Manager älykäs ilmanpuhdistin on 99,6 % tehokas koronavirusta vastaan!

Lue lisääOta yhteyttä

EOLIS on ratkaisu virusten tuhoamiseen monella eri sektorilla

Lääketieteellisen HEPA (EN 1822 standardin mukainen suodatinluokitus) virustentorjuntajärjestelmän tehokkuuden ansiosta EOLIS ilmanpuhdistin täyttää kaikki ammattilaisten tarpeet jopa vaativimmissakin olosuhteissa, kuten esimerkiksi terveydenhuollossa.

NateoSanten llmanpuhdistuslaitteet on suunniteltu täyttämään ammattilaisten vaatimukset

Tämä on tärkeää juuri nyt, jolloin Covid 19 -virukseen liittyvä kriisi asettaa uusia haasteita toimialasta riippumatta. Riippumattoman laboratorion tekemät testit ovat osoittaneet vain kymmenen minuutin käytön jälkeen, että EOLIS Manager -ilmanpuhdistin eliminoi 99,6% ilmassa olevista koronaviruksista.

Ranskalainen NatéoSanté on ollut jo kymmenen vuoden ajan sisäilmanlaadun edelläkävijä ja asiantuntija.

NateoSante on mukana taistelussa Covid-19 vastaan vuoden 2020 alusta. Ranskan terveydenhuollon järjestö mainitsi yrityksen erittäin nopeasti yhdeksi niistä toimijoista, jotka osallistuvat kansallisiin ponnisteluihin taistelemaan pandemiaa vastaan. NateoSante on varustanut monet sairaalat ammattimaisilla ilmanpuhdistimilla Ranskassa ja ulkomailla, mukaan lukien Kiina.

Ota yhteyttäLue lisää tutkimuksistaValmistajan sivut

EOLIS on älykäs ilmansuodatusjärjestelmä anti-virus HEPA 1822 suodattimella

EOLIS on älykäs ilmansuodatusjärjestelmä anti-virus HEPA 1822 suodattimella. (EN 1822 standardin mukainen suodatinluokitus).

Laite, jonka riippumaton laboratorio on sertifioinut ja joka on osoittanut tehokkuutensa. Ilmanpuhdistin mukautuu automaattisesti siihen huoneeseen, johon se on sijoitettu.

Älykäs EOLIS Air Manager mahdollistaa ilmanlaatusi tarkastelun reaaliajassa, voit nähdä mm. VOC: n tason. Se on varustettu antureilla, jotka mahdollistavat huoneen saastumisen tason tunnistamisen reaaliajassa erottamalla VOC-yhdisteet (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) ilmassa olevista hienoista PM2,5-hiukkasista.

Kohderyhmät

  • Sairaalat ja terveydenhuolto
  • Hoivakodit
  • Lastentarhat ja koulut
  • Hotellit ja ravintolat
  • Kampaamot ja kauneushoitolat
  • Kuntosalit

Miksi valita EOLIS Ilmanpuhdistin?

NatéoSanté-ilmanpuhdistimet torjuvat tehokkaasti SARS-CoV-2–virusta ja vähentävät COVID-19-tartuntariskiä.

Ammattimainen ilmanpuhdistin EOLIS Air Manager yhdistää luotettavimmat tekniikat virusta vastaan ​​varmistaakseen mahdollisimman puhtaan sisäilman. Erityisesti se vähentää tehokkaasti virusten leviämistä ilmassa, mukaan lukien koronavirukset, kuten Covid-19, ainutlaatuisen tekniikkayhdistelmänsä ansiosta:

  • Biosidinen esisuodatin, joka on sertifioitu standardien EN 14476 ja EN 1276 mukaisesti.
  • HEPA H13 -suodatin, joka on sertifioitu standardin EN 1822 mukaisesti. Se suodattaa vähintään 99,97% hiukkasista, joiden halkaisija on vähintään 0,3 um. HEPA-suodattimien on osoitettu olevan tehokkaita myös alle 0,1 um: n kokoisten hiukkasten hävittämisessä. NatéoSantén laboratoriossa suorittamat testit vahvistavat tämän tehokkuuden.
  • Suodattimet ovat yksilöllisesti testattuja ja numeroitu jäljitettävyyden mahdollistamiseksi.
  • NatéoSantén käyttämien UV-C-lamppujen hallitseva aallonpituus on 254 nanometriä ja ne vaikuttavat viruksen RNA: n rakenteeseen. Tämä muutos keskeyttää viruksen kasvun ja lisääntymisen. Fotokatalyysi tuottaa hapettavia ja pelkistäviä aineita, jotka heikentävät viruksia. Aktiivinen happi tuhoaa ilmassa olevat mikro-organismit hapettamalla.

Hinnat

Mahdollisuus leasinghinnoitteluun Grenke Leasingin kautta

Hintoihin lisätään alv 24 %

Takuu 3 vuotta, filtteri + 3 esisuodatinta kuuluu hintaan

EOLIS 1200S

Sopiva 120 m² tilaan

36 kk
105,62 € / kk
24 kk
151,59 € / kk
12 kk
319,12 € / kk

Hinta kertaostoksena 3 480 €

EOLIS 600S

Sopiva 60 m² tilaan

36 kk
84,22 € / kk
24 kk
121,79 € / kk
12 kk
254,47 € / kk

Hinta kertaostoksena 2 775 €

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä