Skip to main content

Auxivo DeltaSuit ®- yläkäsi exoskeleton

Auxivo DeltaSuit ® tarjoaa tukea yläkäsityöskentelyssä.

Ota yhteyttäTilaa uutiskirje

Auxivo DeltaSuit ®

Auxivo DeltaSuit ® on exoskeleton, joka tarjoaa työntekijälle olkapäätasolla tai sen yläpuolelle tulevan tuen rajoittamatta liikettä. DeltaSuit ® on suunniteltu mukautumaan käyttäjän yksilöllisiin liikkeisiin ja tuen tarpeeseen.

Ergonominen ja dynaaminen suorituskyky, joka mukautuu tarpeisiisi.

DeltaSuitin ainutlaatuinen suorituskyky yhdistettynä huippuluokan eksoskeleton teknologiaan, tarjoaa korkeatasoisen dynaamisen tuen yläkäsityöskentelyssä sekä maksimaalisen käyttömukavuuden.

DeltaSuitin hybridi-exoskeleton-muotoilu yhdistää saumattomasti jäykät ja pehmeät komponentit, tarjoten korkean tuen, maksimaalisen liikkumisvapauden sekä -käytettävyyden. Hybridirakenteensa ansiosta dynaaminen tukijärjestelmä mukautuu luonnollisesti jokaiseen liikkeeseen.

DeltaSuit on kevyt, kompakti, helppokäyttöinen ja aina käyttövalmis. Sen dynaaminen tukijärjestelmä käynnistyy automaattisesti. DeltaSuitin valmistuksessa on käytetty edistyneitä materiaaleja kuten, kevyt ilmailu-avaruusluokan alumiiniseos, tekniset polymeerit sekä Cordura®- ja 3D-verkkorakennetekstiili. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden kevyimmistä yläpuolisista eksoskeletoneista.

Delta Suitin sydän on todistetusti toimiva EES (Elastic Energy Storages), joka on integroitu liivin olkapäärakenteisiin. Tuen voimakkuudesta on valittavana kaksi eri tasoa, käyttäjän tarpeiden mukaan. Teleskooppimekanismi käsivarressa ja liivin joustavuus varmistavat maksimaalisen käyttömukavuuden ja istuvuuden.

Kuinka se toimii?

DeltaSuitin tärkeimmät ominaisuudet:

– Dynaaminen olkapäätuki ja kaksi eri tukitasoa, jotka voidaan vaihtaa sekunneissa.

– Saatavana kahdessa koossa (S/M, L/XL), helppo säädettävyys optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi.

– Innovatiivinen ylävartalon kiinnitys mahdollistaa selkärangan luonnollisen liikkuvuuden ja automaattisen hartioiden leveyden säädön.

– Teleskooppinen varsirakenne maksimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi.

– Paino vain noin 2kg

DeltaSuitin hinta 2290,00€ alv 0%.

Meditas Oy on Suomen ainoa AUXIVO toimittaja.

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä