Skip to main content

Auxivo OmniSuit® – passiivinen kokovartalo-exoskeleton

Exoskeleton OmniSuit® on ensimmäinen kokovartalo -exoskeleton, joka tarjoaa monipuolisen tuen niskaan, hartioille, käsivarsille, selkään ja lantioon.

Ota yhteyttäTilaa uutiskirje

Auxivo OmniSuit® on ensimmäinen passiivinen kokovartalo-exoskeleton

Exoskeleton OmniSuit® on kokovartalo -exoskeleton, joka tarjoaa monipuolisen tuen niskaan, hartioille, käsivarsille, selkään ja lantioon. OmniSuit® auttaa vähentämään työntekijän työtaakkaa ja väsymystä sekä parantaa työskentelymukavuutta.

OmniSuit® kokovartalo -exoskeletonissa ei tarvitse valita noston ja ylätuen välillä, vaan OmniSuit® tarjoaa molemmat tuet samalla kerralla. OmniSuit® antaa monipuolisen tuen työntekijöille, joiden työtehtäviin sisältyy pään yläpuolella työskentelyä, nostoja ja eteenpäin kallistuvia työvaiheita.

Kenelle OmniSuit® sopii?

OmniSuit® auttaa työntekijää esim. kuormien käsittelyssä ja nostoissa lattiatasosta aina korkeimpaan hyllyyn asti. Tämä tekee siitä täydellisen ratkaisun mm. logistiikan, kunnossapidon, valmistuksen, rakentamisen, siivouksen ja maatalousalan ammattilaisille.

OmniSuit kokovartalo exoskeleton

OmniSuit® exoskeletonissa yhdistyvät loistava suorituskyky ja liikkumisenvapaus

OmniSuitin pukeminen on helppoa ja nopeaa. Liivin paino on vain 2,7 – 3 kg, koosta riippuen. Liivi mahdollistaa rajoittamattomat selkärangan liikkeet työskentelyn aikana ja maksimaalisen materiaalin hengittävyyden. Liivin antamaa tukitasoa voidaan säätää työtehtävän ja työntekijän tarpeen mukaan.

Mittaukset ovat osoittaneet, että OmniSuit® voi vähentää lihasväsymystä jopa 75 % olkapäässä ja niskahartiaseudussa, sekä 45 % selässä ja lantiossa. OmniSuit® voi vähentää olkapään lihaskuormitusta yli 40 %, pään yläpuolella tapahtuvan työn aikana. Selkälihasten kuormitusta voidaan vähentää yli 30 %, etunojassa tapahtuvissa kurkottavissa töissä.

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä