Skip to main content

Auxivo LiftSuit® -nostopuku

Auxivo LiftSuit® tarjoaa tukea milloin tahansa, missä tahansa.

Ota yhteyttäTilaa uutiskirje

Auxivo LiftSuit® 2.0

Auxivo LiftSuit ®  nostopuku on noin 1 kg painoinen exoskeleton, joka keventää selkälihasten kuormitusta nosto- tai kurkoittelutilanteissa.

LiftSuit® vähentää selän kuormitusta

Sveitsiläinen LiftSuit® on monipuolinen exoskeleton, jota voit halutessasi käyttää koko työpäivän ajan. LiftSuitin on mitattu vähentävän selkälihasten kuormitusta 20–40 prosenttia.

Ergonominen muotoilu ja nopea pukeminen mahdollistaa sujuvan käytön ja säätömekanismien sijainti mahdollistaa nopean puvun aktivoinnin/poiskytkennän käyttötarpeen mukaan. Nostopuvun materiaali on pehmyt tekstiili, eikä siinä ole metallia tai sensoreita.

Kokovaihtoehdot:

Jos selän pituutesi on noin 40 cm, valitse koko S/M
jos yli 40 cm, valitse koko L/XL.

Kaikki olkaimet ovat säädettävissä parhaan istuvuuden varmistamiseksi.

Ostaessasi nostopuvun, saat maksuttoman koulutuksen etäyhteyden välityksellä.

Tilausmäärän ollessa enemmän kuin kymmenen, pyydä tarjous.

Auxivo LiftSuit ® 2.0 Nostopuku on nyt täällä!

Katso esittelyvideo uudesta Nostopuvusta.

Tilaa uutiskirje

Kuinka se toimii?

Käyttömukavuutta on kehitetty yhdessä Auxivo AG asiakkaiden kanssa ja helmikuussa 2022 ilmestyvä malli 2.0 on asiakkaiden kehitystoiveiden mukaan toteutettu.

Esimerkiksi Migros (Sveitsin suurin vähittäiskauppayritys ja Euroopan suurin osuuskauppa), Swissport, SNCF (Ranskan rautatiet) ja Sveitsin postipalvelu käyttävät tällä hetkellä näitä exoskeletoneja.

LiftSuit® nostopuku/liivi toimii kuin sinulla olisi ylimääräisiä lihaksia auttamaan selkää kuormittavia työvaiheita. Voit helposti nostaa taakkaa lattiatasosta tai työskennellä eteenpäin kallistuneessa asennossa.

Integroidut, erikoistekniikalla kehitetyt tekstiilijouset varastoivat energiaa, jota sitten käytetään käyttäjän liikkeiden tukemiseen. Ratkaisu tarjoaa helppokäyttöisen ja kevyen tukijärjestelmän, jota voidaan käyttää ilman rajoituksia. Käyttäjät voivat aktivoida puvun helposti edessä olevista pidikkeistä. Samoin avustusmekanismin pois laittaminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Puku sopii hyvin eri kokoisille käyttäjille säätömekanisminsa ansiosta.

Auxivo LiftSuit

Millaisissa töissä LiftSuit auttaa?

Se on suunniteltu vähentämään työmäärää, lihasten väsymistä ja uupumusta logistiikassa, valmistavassa teollisuudessa ja sosiaali- ja terveydenhuollon alalla.

Nostotilanteet

Nostettaessa taakkaa lantion tason alapuolelta hihnoihin integroidut elastiset elementit varastoivat energiaa, ja kun käyttäjä taipuu eteenpäin, ne vapauttavat energiaa, kun hän alkaa nostaa esinettä. Tällöin käyttäjä saa lisävoimaa selkälihaksiin.

Näiden elastisten elementtien avulla edistetään oikeaa nostoasentoa. LiftSuit ei tue vain normaalia nostotilannetta, vaan se tukee myös kun työskennellään polviasennossa.

Työskentely eteenpäin nojaavassa asennossa

Työskentely tuntikausia eteenpäin suuntautuvassa asennossa jopa ilman ylimääräistä painoa voi rasittaa selkäsi lihaksia, kun ne kantavat ylävartaloasi. Siten LiftSuit tukee myös tällaista asentoa, kun taas joustavat elementit varastoivat tarvittavan energian, jolloin käyttäjät voivat luottaa LiftSuitiin tukemaan niitä sekä seisomassa että polvillaan.

Auxivo LiftSuit

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä