Skip to main content

Auxivo LiftSuit® -nostopuku

Auxivo LiftSuit® tarjoaa tukea milloin tahansa, missä tahansa.

Lue lisääOta yhteyttä

Mikä on Auxivo LiftSuit®?

Auxivo LiftSuit® on kevyt exoskeleton joka tukee selkää nostettaessa esineitä vyötärötason alapuolelta tai työskenneltäessä eteenpäin taipuneessa asennossa. LiftSuit® on monipuolinen exoskeleton, joka tukee käyttäjien selkälihaksia. Puettavaa exoskeletonia käytetään vaatteiden tavoin.

LiftSuit® nostopuvun edut

Sitä voidaan käyttää monissa tilanteissa, joissa perinteisiä keinoja, kuten nostureita tai kuljetinhihnoja, ei voida käyttää, esim. lentokonetilojen tai rakennusten sisällä. Logistiikka ja kaupan alat hyötyvät tästä puvusta paljon monenlaisissa työtehtävissä.

Puku on sopiva myös sosiaali- ja terveysalalle, koska se antaa kevennystä etunojassa työskentelyyn (vuoteeseen hoito) sekä nosto- siirtotilanteisiin.

Olemme ylpeitä saadessamme tarjota uudenlaista kevennystä selän kuormituksen vähentämiseen

Soita, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen ”ota yhteyttä” kohta. Jutellaan ensin etänä ja sovitaan juuri teille sopiva tapa kokeiluun.

Ota yhteyttä

Kuinka se toimii?

LiftSuit® nostopuku/liivi toimii kuin sinulla olisi ylimääräisiä lihaksia auttamaan selkää kuormittavia työvaiheita. Voit helposti nostaa taakkaa lattiatasosta tai työskennellä eteenpäin kallistuneessa asennossa.

Integroidut, erikoistekniikalla kehitetyt tekstiilijouset varastoivat energiaa, jota sitten käytetään käyttäjän liikkeiden tukemiseen. Ratkaisu tarjoaa helppokäyttöisen ja kevyen tukijärjestelmän, jota voidaan käyttää ilman rajoituksia. Käyttäjät voivat aktivoida puvun helposti edessä olevista pidikkeistä. Samoin avustusmekanismin pois laittaminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Puku sopii hyvin eri kokoisille käyttäjille säätömekanisminsa ansiosta.

Millaisissa töissä LiftSuit auttaa?

Se on suunniteltu vähentämään työmäärää, lihasten väsymistä ja uupumusta logistiikassa, valmistavassa teollisuudessa ja sosiaali- ja terveydenhuollon alalla.

Nostotilanteet

Nostettaessa taakkaa lantion tason alapuolelta hihnoihin integroidut elastiset elementit varastoivat energiaa, ja kun käyttäjä taipuu eteenpäin, ne vapauttavat energiaa, kun hän alkaa nostaa esinettä. Tällöin käyttäjä saa lisävoimaa selkälihaksiin.

Näiden elastisten elementtien avulla edistetään oikeaa nostoasentoa. LiftSuit ei tue vain normaalia nostotilannetta, vaan se tukee myös kun työskennellään polviasennossa.

Työskentely eteenpäin nojaavassa asennossa

Työskentely tuntikausia eteenpäin suuntautuvassa asennossa jopa ilman ylimääräistä painoa voi rasittaa selkäsi lihaksia, kun ne kantavat ylävartaloasi. Siten LiftSuit tukee myös tällaista asentoa, kun taas joustavat elementit varastoivat tarvittavan energian, jolloin käyttäjät voivat luottaa LiftSuitiin tukemaan niitä sekä seisomassa että polvillaan.

Hinta

800,00€ + alv 24%. Ota yhteyttä!

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä