Skip to main content

Auxivo CarrySuit®

Carry Suit on passiivinen ylävartalon exoskeleton, joka vähentää käsien, käsivarsien, hartioiden ja selän kuormitusta erityisesti raskaiden kuormien kantamisen aikana.

Lue lisääOta yhteyttä

Mihin Auxivo CarrySuit® on tarkoitettu?

CarrySuit on suunniteltu tukemaan kaikkea työtä, joka vaatii raskaiden kuormien pitämistä ja kantamista. Esimerkiksi erilaiset työvaiheet rakentamisessa, taakkojen siirtämisissä, varastoinnissa, logistiikassa jne.
Syketaajuuden  ja lihasten aktiivisuuden mittaukset ovat osoittaneet, että CarrySuit voi vähentää merkittävästi käyttäjien tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verisuonijärjestelmän kuormitusta. Tämän exoskeltonin avulla raskaskin kantotyö on vähemmän uuvuttavaa ja rasittavaa.

Miten Auxivo CarrySuit® toimii?

CarrySuit -exoskeleton siirtää kannettavan painon käyttäjän lonkalle ohittaen kriittiset nivelet, kuten ranteen, kyynärpään, olkapään ja selkärangan ja lievittäen vartalon ja yläraajojen lihaksien kuormitusta.
CarrySuit on varustettu kahdella kiinnityskoukulla kuormien liittämiseksi pukuun. Käyttäjä voi erilaisten koukkujen ja sovittimien avulla nopeasti kiinnittää ja irrottaa erilaisia taakkoja.

Varaa esittely

Minna Laine
minna.laine@meditas.fi
+358 40 747 9033

Meditas Oy Finland

Ota yhteyttä